Duyurular

Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Yüksekokulumuz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ: Yatay Geçiş Sonuçlar

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosunda alınacaktır. Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

KESİN KAYIT TARİHİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

Tarih: 11/09/2016

Saat:  09:00

Tarih: 12/09/2016

Saat:  16:30

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Kayıt kabul dilekçesi (TIKLAYINIZ!: Dilekçe)

2- YGS/LYS sonuç belgesi

3- 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ait öğrenci belgesi (e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.)

4- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1994 yılı ve öncesi doğum tarihli erkek öğrencilerden istenecek olup e-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir.)

5- Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar

6- 6 adet fotoğraf.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (ogris.gazi.edu.tr) adresinden takip edebilirler.